Nieuw Koepelseizoen trapt af met Expositie Oog & Optiek

Foto: Ede.nieuws.nl

Fotoclub Oog&Optiek

Deze landelijk bekende fotoclub uit Lunteren exposeert vanaf zaterdag 31 maart 2018 in De Koepel in het Luntersche Buurtbosch. De feestelijke opening van de expositie en daarmee de start van het Koepelseizoen is om 15.00 uur. Wethouder Johan Weijland verricht de openingshandeling en de toegang is gratis.

Vijftien exposanten, voor het merendeel amateurfotografen, tonen een selectie van hun foto’s op de eerste twee verdiepingen van de voormalige theekoepel. De variatie is groot. Van grappige en tegelijk ook indringende straatfotografie tot kunstzinnige foto’s en portretten. En nog veel meer. Het is de afwisseling in het getoonde werk die de expositie speels en verrassend maakt en daarmee aantrekkelijk voor het publiek.

Oog&Optiek stelt zich ten doel haar leden te ondersteunen in hun fotografische ontwikkeling. De circa 40 leden vormen een enthousiaste club die graag laat zien dat hun onderlinge samenwerking leidt tot bijzondere beelden. Meer informatie over Oog&Optiek op: www.oogenoptiek.nl

 Deze expositie is te bezichtigen tot 1 juli 2018

                                                                           

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden