Canadees duo Roger Roger op donderdag 8 maart in de Bospoort in Ede

Foto: Ede.nieuws.nl

Het folkroots-duo Roger Roger wordt gevormd door de uit het Canadese Winnipeg afkomstige tweeling Madeleine en Lucas Roger.

Lucas was eerder actief met rockformatie Modern Man, Madeleine hield zich vooral bezig met theater en kayakken. Op familiebijeenkomsten zongen ze wel eens samen rond het kampvuur. Het was hen al snel duidelijk dat hun stemmen letterlijk en figuurlijk geboren waren om samen te harmoniëren. Lucas ontdekte dat zijn zus stiekem op haar kamer al eens een eigen liedje uitteste, en het duurde niet lang voor hij met zijn gitaar haar liedjes begeleidde.

De tweeling gebruikt overigens meestal gitaren die Lucas zelf heeft gemaakt. Madeleine en Lucas groeiden min of meer op in de opnamestudio: ze zijn kinderen van producer Lloyd Peterson (o.a. van The Wailin’ Jenny’s). Met hun prachtige stemmen brengen ze frisse folk pop songs met aanstekelijke melodieën.

Meer info: www.livestagemarnix.com. De deur van de Bospoort gaat open om 19:45 uur, aanvang om 20:15 uur, entree 12 euro. Reserveren is mogelijk via [email protected], u betaalt aan de zaal. Kaarten en consumpties in de zaal kunnen alleen contant worden betaald.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden