GEZELLIG SUCCES VAN DE JUDO/KARATE-TRAINING EN ZWEMMEN!

Foto: Sportschool Venendaal

Zaterdag werd er door een groep karateka’s en judoka’s van “Sportschool Venendaal” gezellig getraind. Eerste een lekkere training en daarna heerlijk opfrissen in het zwembad.

Er werd door een 20-tal karateka’s deelgenomen en door een 30-tal judoka’s.

Ze kwamen uit Lunteren, Bennekom, Wageningen, Veenendaal en Ede naar de sportschool aan de Laan der Verenigde Naties 92 in Ede-Rietkampen.

Er werd, olv Bas Muhamed, Nick, Joost en Hans lekker pittig getraind met een flink aantal speelse warming-up en techniek en stoei oefeningen. De judoka’s en karateka’s namen enthousiast deel en werkten hard, samen met meegenomen vriendjes en vriendinnetjes.

En daarna kon heerlijk opgefrist worden in het zwembad; lekker zwemmen en spelen met de aanwezige attributen. De budoka’s vonden het (bijna allemaal) prachtig en genoten er enorm van.

Deze week worden de examens (slippendagen) gehouden; veel succes. En dan volgende week zijn alle vrienjes en vriendinnetjes welkom.

Voor informatie of eens meedoen met Karate – Judo – Aikido – Jiu jitsu – Kickboksen – Kravmaga – Fighting jitsu………stuur een mailtje naar [email protected] .

 

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden