Inloopmiddag spirituele school IBBO Barnsteen in Ede

Foto: Ede.nieuws.nl

Op woensdag 21 februari 2018 van 14.00 tot 15.00 uur houdt de school voor hoog gevoelige kinderen een inloopmiddag. IBBO staat voor Ik Ben Bewust Onderwijs. Nieuwe kinderen zijn welkom! Ook worden nieuwe begeleiders gezocht.

IBBO Barnsteen is een kleinschalige spirituele school voor kinderen van 4 tot 18+ jaar. De school voor basis- en voortgezet onderwijs is erkend door de inspectie. Er werken begeleiders die uitgaan van de behoeftes van het kind. Vaak kinderen en begeleiders die in een gewone school snel overprikkeld raken, hoog gevoelige kinderen en volwassenen.

IBBO Barnsteen is een particuliere school. De begeleiders werken vanuit passie, betrokkenheid en enthousiasme op vrijwillige basis. Hierdoor is het schoolgeld voor de kinderen slechts 160,- per maand.

Ben je voor jouw kind benieuwd naar het onderwijs dat wij aanbieden? Wil je graag met kinderen of jongeren werken of stage lopen? Heb je een PABO diploma of ben je hier mee bezig? Ben je thuis, werkzoekend of gepensioneerd docent, en heb je een passie om met onderwijs en kinderen of jongeren om te gaan? Wil je een creatieve of muzikale workshop aanbieden? Of ben je gewoon nieuwsgierig naar de school?

Kom naar de inloopmiddag op woensdag 21 februari 2018, van 14-15 uur.

Adres: Horalaan 5 in Ede, gebouw 6 (terrein Karakter). Graag aanmelden, je ontvangt dan een routebeschrijving.

Voor meer info: Petra Kaizer, 0318-623319, [email protected]

Kijk ook bij www.ibbo.eu of www.facebook.com/ibbobarnsteen of www.bewustede.nl

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden