Een compleet DOK-podium en nog een bronzen medaille in Nijmegen

De christelijke gymnastiekvereniging DOK uit Ede had een zeer druk bezet wedstrijdweekeinde. Het seizoen is in volle gang en iedereen is in de weekenden op pad voor de prachtige turnsport.

De turnsters van de vierde divisie turnden de 2e plaatsingswedstrijd in Nijmegen. Dit verliep zeer goed voor de Edese vereniging. Er was een prachtig DOK podium en een 3e plaats! De meiden van de 4e divisie hebben een mooie wedstrijd neergezet.

De senioren niveau D bezetten samen het hele podium. Goud was er voor Layra Top. Voor de tweede keer kreef zij deze kleur medaille omgehangen, dit betekent dat zij echt in de top van de vierde divisie turnt. Het zilver was voor Demi van Herwaarden. Van Herwaarden was er de vorige wedstrijden niet bij door het NK springen. Demi overwon zichzelf en won de zilveren medaille.  Brons voor Mirte van Markesteij, ook al haar tweede medaille.Wat een prestatie. Ook de vierde plaats was voor DOK.  Fleur Mulder werd net 4e. Naomi Kat turnt voor de eerste keer in de vierde divisie, zij zal zeker nog klimmen in de uitslagen.

Dan was er nog brons voor de jonge Novalee Deuning, De vorige keer was ze al dichtbij maar dit keer mocht ze het podium betreden, super. Zij werd 3e in de categorie pupil 1 D1. Ook Puck de Boer en Lotte Hartland turnden op dit niveau en lieten nette oefeningen zien.

Manuela Speijers greep net naast de prijzen door een foutje op brug. Ze werd 5e over de vier toestellen maar ze was 1e op sprong en vloer en 2e op balk, fantastisch.

Sanne van Heusden en Fleur den Boer hebben dit seizoen ook de overstap gemaakt naar de vierde divisie. Zij turnden stabiele oefeningen.

Een zeer goed resultaat voor de turnsters en voor DOK.