Lustrum concert Pluskoor Gelderse Vallei in de Beatrixkerk

Foto: Bert André

Pluskoor Gelderse Vallei bestaat nu vijf jaar. Het koor is begonnen onder de bezielende leiding van Patrick van der Linden en heeft een prachtige uitvoering van de Schöpfung gegeven in de Oude Kerk te Ede. Daarna heeft hij het dirigeerstokje overgedragen aan Arno Vree, onder wiens enthousiaste directie het koor verder gegroeid is in kwaliteit.

Het koor heeft in deze tijd verschillende concerten gegeven waaronder een Passieconcert, een kroningsconcert en een operaconcert. Dit geeft duidelijk aan, dat het koor graag verschillende muziekstijlen beoefent.

Het komende concert heeft plaats op zaterdag 3 februari om 15.30 uur in de Beatrixkerk aan de Beatrixlaan 54 te Ede.

Op het programma staat de opera Dido en Aeneas van de componist Henry Purcell. Dit werk wordt uitgevoerd in een enigszins experimentele setting en afgewisseld met liederen van de zee. De volgende solisten doen hier aan mee: Anne van Tilburg alt, Claudia Weijers sopraan Hans Scholing bas, Tineke Roseboom sopraan Christa Plein mezzosopraan. Pianiste: Ans van Scherrenburg. Vrouwenkoor Klankkleur en het ensemble Flair.

Kaarten in de voorverkoop bij de leden en via de website 18€ en aan de kerk 20 €. Kinderen t/m 12 jaar 50% korting, 9 € voorverkoop, 10 € aan de kerk.

Voor de zanglustigen onder u, het koor zoekt nog altijd leden. U mag 3 keer vrijblijvend meezingen op de koorrepetitie elke dinsdagmiddag van 14.30 – 16.30 uur in Apostolische kerk aan het Regentesseplein 1 te Ede.

Voor meer info:www. pluskoorgeldersevallei.nl

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden