Blind-daten over eten op Valentijnsdag

Foto: Carlo van Rijswijk

Steeds meer mensen willen weten wie hun eten produceert en waar het vandaan komt. Tegelijkertijd proberen veel producenten hun producten in eigen regio te verkopen. Op de FoodFloor van 14 februari ontmoeten deze consumenten en producenten elkaar.

Op deze speciale Valentijnsdag FoodFloor kun je blind-daten over eten! Samen of alleen maak je in meerdere blind-dates kennis met de mensen achter ons lokaal geproduceerde eten. Natuurlijk is er ook iets te proeven op deze feestelijke Valentijns FoodFloor! De avond begint met vijf korte pitches. Daarna volgen zes rondes met blind-dates, waarin je de mensen en verhalen achter onze lokale producten leert kennen. Samen zoek je goede of originele ideeën om producten uit onze regio bekender of makkelijker verkrijgbaar te maken.

De FoodFloor vindt plaats op woensdag 14 februari 2018, om 20.00 uur in het Atrium van Cultura Ede. Het wordt een gezellige avond in Valentijnsfeer, met muziek, hapjes en verrassende gesprekken. Iedereen is welkom om te luisteren, te proeven en om mee te praten. Er zijn een aantal leuke prijzen met streekproducten te winnen.

Inschrijven kan op [email protected], maar is niet verplicht. Meer informatie over het programma en de deelnemers is te vinden op eetbaarede.nl/foodfloor.

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden