Kamerorkest Opus 55 zoekt strijkers

Kamerorkest Opus 55
Foto: Ede.nieuws.nl

Kamerorkest Opus 55 uit Ede is een amateurorkest waarbij speelplezier maar ook serieus werken voorop staat. Het orkest is steeds op zoek naar nieuwe leden, zeker bij de strijkers is er nog vraag naar violisten, cellisten en bassisten. Ook bespelers van andere instrumenten die passen in een kamerorkest zijn van harte welkom om kennis te komen maken met ons orkest.

Het orkest staat onder leiding van Yvonne de Winter een ervaren dirigente die tevens hobodocent is bij het Muziekplein Ede.

Op het repertoire van Opus 55 staat lichte klassieke muziek; werken van Mozart, Smetana, Schubert, Rossini, Grieg, Dvorak, Debussy, of Tsjaikovski. Maar ook komt het lichtere repertoire aanbod zoal My Fair Lady, Fiddeler on the Roof en The West Side Story. Het orkest geeft aan aantal optredens per jaar in Cultura Ede of in buurtcentra, ouderencentra, verzorgingstehuizen en kerken.

Het orkest vraagt voor het optreden een kleine bijdrage in de kosten.

Eind 2017 werden er optredens verzorgd in de hal van Ziekenhuis Gelderse Vallei in Ede en in de Waalse Kerk in Arnhem.

Het eerst volgende optreden is op 25 februariĀ  in de Paaskerk in Amstelveen er wordt een gezamenlijk optreden verzorgd met het Amstelveens Senioren Kamerorkest. Voor meer info zie onze Facebookpagina “Kamerorkest Opus 55 Ede”.

Optreden Het Maanderzand

 

Kamerorkest Opus 55 oefent iedere woensdag in Cultura in Ede van 10.30 tot 12.30 uur.

Wilt u gaan meespelen in ons orkest kom dan een keer vrijblijvend naar onze repetitie.

Eerst meer informatie, neem dan contact op met Yvonne de Winter,

Email: [email protected]

https://www.facebook.com/search/top/?q=kamerorkest%20opus%2055%20ede

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden