Expositie De Beeldende Vrouwen in Huis Kernhem

Christine-Schaake
Foto: Ede.nieuws.nl

Van 3 februari tot en met 18 februari exposeren De Beeldende Vrouwen in Huis Kernhem met de tentoonstelling ‘De BV On Tour’. Dit collectief uit Arnhem en omstreken bestaat uit twaalf kunstenaars met diverse disciplines, waaronder schilderen, grafiek, glassieraden, fotografie, tekeningen, ruimtelijk werk en installaties.

Annemarie-Noorderwerf
Trude-Obbink

Het collectief is twintig jaar geleden ontstaan vanuit de behoefte om regelmatig elkaars werk te bespreken en gezamenlijk exposities voor te bereiden. Sinds een aantal jaren exposeren zij onder de noemer ‘De BV on Tour’. Zij doen dat op bijzondere locaties, zoals een paardenstal op Goeree-Overflakkee en het landgoed Poelwijk te Gendt. Dit keer strijkt de BV neer in Huis Kernhem.

Marijke-Postma

Ondanks de diversiteit binnen dit grote gezelschap slagen De Beeldende Vrouwen er telkens in om een afgewogen en interessante tentoonstelling vorm te geven, waarbij zij elkaars werk aanvullen en versterken.
De expositie is geopend op zaterdagen en zondagen van 12.00-17.00 uur, alleen op zondag 18 februari om 14:00 uur in verband met een Koffieconcert.

Marga-Staartjes

Op 18 februari om 15.00 uur is iedereen welkom bij de finissage.
De toegang is gratis.
Zie ook: www.huiskernhem.nl

Huis Kernhem

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden