Concert Onbeperkt Talent met Winter Songs in Oude Kerk Bennekom

Foto: Ede.nieuws.nl

Op zaterdag 23 december brengt het koor Onbeperkt Talent een winters concert ten gehore. In het kerstweekend is er veel muziek te genieten, Onbeperkt Talent valt daarbij op door haar enthousiasme en vrolijkheid, en de keuze van de songs. Uiteraard klinken er kerstliederen, van Hoor de engelen zingen d’eer, via Go tell it on the mountains en Mary’s boy child, tot Jingle Bells.

Maar ook liederen die voor ons horen bij de decembersfeer. Zo zingen we onder andere Let it go uit de Disney film Frozen, Ode aan het leven (van Digidex), Nooit meer een morgen van Marco Borsato en Fields of Gold van StingEen veelzijdig programma met voor ieder wat wils.

Samen genieten van zingen

Hiermee laat Onbeperkt Talent – een koor van bijna 60 mensen, met en zonder beperkingen – weer zien wat voor prachtige talenten er schuilen in onze leden.

Niet onze beperkingen maar vooral het genieten van samen muziek maken staat bij ons koor voorop. En dat je in het dagelijks leven aanloopt tegen hobbels op je weg, geldt dat niet voor iedereen? Natuurlijk, als je een beperking hebt zijn die er nog veel meer, daar kunnen veel van onze koorleden over meepraten. Daarom genieten we er tijdens het zingen des te meer van dat dat even niet belangrijk is. Geconcentreerd op je eigen partij, kijken naar de dirigent, op tijd inzetten en allemaal tegelijk ook weer stoppen aan het eind van een lied, helemaal opgaan in de muziek….., daar gaat het om.

Samen mooie muziek maken, het publiek laten genieten.Dat gaan we doen op 23 december. Samen met 12 muzikanten die ons begeleiden. Het wordt een vrolijk december- feest! Komt u luisteren?

Wat: concert ”Wintersongs met Onbeperkt Talent”

Wanneer: zaterdag 23 december 2017, 19.30 uur

Waar: Oude Kerk, centrum Bennekom, Dorpsstraat 45

Kaartjes: € 7,50, te koop via koorleden, via [email protected],

of aan de kerk op 23 december.

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden