Roos Blufpand & Rogier Pelgrim & Sofia Dragt op donderdag 14 december in de Bospoort in Ede

Foto: Rogier Facebook

Roos Blufpand, Rogier Pelgrim en Sofia Dragt hebben alle drie al eerder op het podium van Live Stage Marnix gestaan, Roos en Rogier in 2010 en Sofia in 2013.

Nu vormen ze samen een Singer Songwriter Circle: om de beurt brengen ze een lied uit hun uitgebreide repertoire. Roos Blufpand zingt vooral vanachter haar piano Nederlandstalige heel persoonlijke liedjes. Na de lancering van haar debuutalbum ‘Ik ben’ volgde een albumtour met 45 shows en ze was op de radio te horen bij o.a. 3FM, radio 1 en 2, Veronica. In 2015 werd haar eerste theatertour ‘Tijd voor Thee’ een groot succes.

In 2016 stond Roos met haar band in o.a. Tivoli De Helling, Gigant, Metropool en Patronaat. Op tv was ze te bewonderen bij o.a. Jinek. Nu doet ze een theatertour met 28 shows, waarvan de laatste in De Kleine Komedie in Amsterdam.

Rogier Pelgrim kreeg veel bekendheid toen hij in 2012 de Grote Prijs van Nederland won. Datzelfde jaar stond hij in de finale van het tv programma De Beste Singer Songwriter van Nederland. Hij deed o.a. het voorprogramma van Blaudzun en BLØF. Maart 2017 presenteerde Rogier zijn nieuwste album ‘Birds and Busy People’. Dit album kreeg gestalte toen hij 450 km van de oude pelgrimsroute (what’s in a name) naar Santiago de Compostella liep. Rogier schreef 10 persoonlijk getinte nummers. Het nummer ‘Young Heart’ schreef hij samen met BLØF voorman Paskal Jakobsen, ook hoorbaar als backingvocalist.

Sofia Dragt begon op haar 5de met pianolessen. Toen ze 12 was schreef ze haar eerste liedje. Net als Rogier Pelgrim nam Sofia deel aan De beste Singer Songwiter van Nederland, en ook zij haalde de finale. Ze won in 2013 met haar band de Grote Prijs van Nederland in de categorie Singing & Songwriting. Ze trad op in De Wereld Draait Door en maakte de EP ‘Over Rainbows’. In 2014 lanceerde Sofia de luid bejubelde debuut cd ‘I see you’. En nu is er het mini-album ‘Still here’ met zeven zorgvuldig gesmede popsongs met een klassieke touch. De inspiratie haalt Sofia o.a. uit de natuur en uit haar bijzondere hobby: deltavliegen. De piano vormt een kenmerkend element van Sofia Dragt’s muziek.

We zijn heel trots dat deze drie lokale helden samen op het podium in De Bospoort staan. Meer info: www.livestagemarnix.com. De deur van de Bospoort gaat open om 19:45 uur, aanvang om 20:15 uur, entree 12 euro. Reserveren is mogelijk via [email protected], u betaalt aan de zaal. Kaarten en consumpties in de zaal kunnen alleen contant worden betaald.

Bospoort 1, Ede

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden