Sinterklaas opent cursistententoonstelling

Foto: Ede.nieuws.nl

Zo’n 80 bezoekers waren aanwezig tijdens de opening van de cursistententoonstelling op zaterdag 25 november in de ateliergalerie van Johan Timmers.

Misschien had dat alles te maken met het bezoek van Sinterklaas die bereid was de openingshandeling te verrichten. De Sint: “Ik ben al een tijd grote fan van één van de cursisten van Johan.

Dat heeft uiteraard te maken met het onderwerp dat de cursist Willem Jelger Janssen vaak tot onderwerp kiest. Willem heeft namelijk al een groot aantal portretten van verschillende pauzen geschilderd en als bisschop is dit natuurlijk een onderwerp dat mij bijzonder aanspreekt”.

Na het doorknippen van een lint was de tentoonstelling officieel geopend en deed de Sint nog een ronde langs alle tentoongestelde kunstwerken. Hij toonde grote interesse en de bezoekers hadden grote bewondering voor de kennis van zaken van de Sint. Helaas was het bezoek van korte duur en moest de Sint alweer haastig op pad om zijn overvolle agenda af te werken. Ja, ja, het zijn drukke tijden voor de Sint.

Zelf ook zin om te gaan schilderen? Neem contact op met Johan Timmers voor informatie of bezoek zijn website: www.johantimmers.nl of 06-22739940

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden