Sfeervolle Winterfair vrijdag 1 december bij Petrakerk aan Lunterseweg

Foto: Ede.nieuws.nl

Op vrijdag 1 december vindt er van 15.30 uur tot 20.30 uur een sfeervolle Winterfair plaats bij de Petrakerk, Lunterseweg 25 in Ede. Naast een veiling, veel kramen, een rommelmarkt en catering, is er ook voor kinderen van alles te doen.

Op de Winterfair is er een uitgebreide catering aanwezig. Heerlijke stamppotten, erwtensoep, warme chocomel en oliebollen zijn hier verkrijgbaar. Verder zijn er kramen aanwezig waar u van alles kunt kopen: wintermode, sieraden, huis-, tuin- en keukendecoratie en diverse boodschappen. U kunt ook terecht voor tweedehands artikelen. Om 18.00 uur is er een veiling van interessante producten en diensten.

Daarnaast kunnen belangstellenden een rondleiding krijgen door het kerkgebouw en meer te weten komen over de Bijbel en het christelijk geloof. Kinderen kunnen terecht in een grote spelletjeszaal met kinderactiviteiten. Om 18.30 uur is er een kinderverhaal met muziek.

De opbrengst van deze Winterfair is bestemd voor de afbetaling van het enkele jaren geleden nieuwgebouwde kerkgebouw. Iedereen is van harte welkom!

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden