24e Kernhem Amateur-Xpositie in Huis Kernhem

Foto: Ede.nieuws.nl

Van 9 december 2017 tot en met 7 januari 2018 vindt in Huis Kernhem in Ede voor de 24e maal de Kernhem Amateur-Xpositie plaats. Deze expositie, die traditioneel rond de jaarwisseling plaatsvindt, biedt gelegenheid aan amateurkunstenaars uit de gemeente Ede om hun werk te tonen aan het grote publiek.

Alle werkstukken zullen worden beoordeeld door een vakkundige jury. Voor de drie beste werken worden prijzen uitgeloofd van € 150, € 100 en € 50.

Ook de bezoekers van de expositie kunnen een stem uitbrengen op hun favoriete werk. Het werkstuk met de meeste stemmen wordt beloond met een publieksprijs van € 100. Stemmen kan tot en met zondag 17 december.

Op zaterdag 23 december om 15.00 uur zullen zowel de juryprijzen als de publieksprijs worden uitgereikt door Ted Benschop, voorzitter van de stichting Kernhem.

Op zaterdag 9 december om 14.00 zal deze 24e editie van de Kernhem Amateur-Xpositie worden geopend door wethouder Johan Weijland.

De expositie is te bezichtigen op zaterdagen en zondagen, tweede kerstdag en nieuwjaarsdag van 12.00-17.00 uur, alleen op zondag 17 december om 14:00 uur in verband met een Koffieconcert.

De toegang is gratis.

Zie ook: www.huiskernhem.nl

Huis Kernhem

Foto: Op bijgaande foto is het werk ‘Galloway Kalf’ te zien waarmee Fia Quint vorig jaar de 1e prijs won.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden