Gospel Night & Soulfood barbecue in Akoesticum Ede

Foto: Ede.nieuws.nl

Op 21 december a.s. organiseren we voor de vijfde keer een bijzonder Feest op de Kazerne. Dit keer met Live band en solisten van gospelkoor G-Roots. Een avond vol swingende muziek met bekende songs als ‘Amazing Grace’ en ‘He’s Got The Whole World’ maar ook minder bekende Afrikaanse en Surinaamse spirituals. Voorafgaand aan deze Gospel Night serveren we een heerlijke Soul Food streekbarbecue.  Tickets vanaf 20 euro. Reserveer op tijd!

Feest op de Kazerne
Kom kijken, kom luisteren: Gospel Night bij Akoesticum! Samen met live band en solisten staat gospelkoor G-Roots garant voor een hoogwaardige avond swingende gospel. Het belooft een heuse belevenis te worden, met muziek van licht en hoop voor in de donkere decembermaand.

Van oude negrospirituals tot moderne Black Gospel. Bekende songs als ‘Amazing Grace’ en ‘He’s Got The Whole World’ zullen zeker niet ontbreken, maar het koor laat ons ook kennismaken met minder bekende Afrikaanse en Surinaamse spirituals.

Soul Food streekbarbecue
Kom vooraf bij ons eten! Reserveer voor de streekbarbecue. Met de (h)eerlijke producten van lokale boeren die zich hebben verenigd in coöperatie Boerenhart, stelt onze chef Fabian Eestermans geheel in gospelstijl de lekkerste Soul Foodgerechten samen. De barbecue is in onze Tuin, maar eten kan natuurlijk ook binnen. Drankjes zijn inbegrepen. Met allergieën en diëten wordt rekening gehouden. Kijk op www.akoesticum.org voor meer informatie.

Tijden
Donderdag 21 december 2017
18:30u Soul Food streekbarbecue
20:15u Gospel Night
21:45u Einde (verwacht)
Na afloop is de bar open.

Dit concert wordt mede mogelijk gemaakt door de Erven.

Bereikbaarheid
Akoesticum is uitstekend bereikbaar via openbaar vervoer: slechts 2 minuten lopen vanaf intercitystation Ede-Wageningen (via perron 1b). Aan de achterzijde van Akoesticum is gratis parkeergelegenheid. We ontvangen onze gasten via de hoofdingang die zich aan de voorzijde bevindt.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden