Concert van Het Andere Koor Bennekom!

Foto:

Het Andere Koor Bennekom geeft op 4 november het concert ”Also Sprach” . Het koor onder leiding van Arne Nusselder en met medewerking van sopraan Tineke Roseboom zullen een verrassend concert uitvoeren.

Het thema van Also Sprach zal u meenemen door een breed muzikaal repertoire. Het is ontstaan vanuit de gedachte dat Richard Strauss eind 19e eeuw voor het eerst zijn symfonisch gedicht ‘Also sprach Zarathustra’ (Aldus sprak Zarathustra) uitvoerde. Het is geïnspireerd vanuit een filosofische roman van Friedrich Nietzsche.

Het eerste deel beeldt de zonsopkomst uit. De dag gaat beginnen….zo is het koor drie jaar geleden gestart met
Het Andere Koor Bennekom; een nieuwe start, een koor met haar eigen, brede muzikale wensen en koorleden die geïnspireerd, kritisch en enthousiast zijn. Ook ‘out of de box’ denkend is een kracht dat bij ons hoort. Veel verschillende muzikale stromingen passeren op 4 november de revue: ‘ALSO SPRACH …

De naam van zowel het koor als het concert geeft aan dat het net even anders is. De uitvoeringen zijn zo bewerkt dat zij u zullen verrassen. Het concert neemt u mee van begin tot het eind, van zonsopkomst tot …..
Het concert vindt plaats in de Brinkstraatkerk te Bennekom

Aanvang 20.15 uur.
Voor kaarten zie: www.hetanderekoorbennekom.nl

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden