Grote boeken- en platenbeurs in ’t Laag in Bennekom

Foto: Ede.nieuws.nl

Op zaterdag 4 november 2017 organiseert volleybalvereniging TweeVV haar jaarlijkse Smash & Cash boeken-, platen- en cd/dvd-beurs voor Ede en omstreken.

Op deze Bennekomse boekenbeurs, met vrijwel alles voor één euro, is er voor elk wat wils. Naast boeken zijn er platen, cd’s en dvd’s en alle boeken zijn overzichtelijk gerangschikt in categorieën. Zoals elk jaar weer is het TweeVV gelukt weer veel nieuwe tweedehandsboeken aan het assortiment toe te voegen. Neem ook gerust uw kinderen mee want er is een grote kinderboekenhoek.

Het vijfde vrouwenteam van TweeVV organiseert deze grote beurs in ’t Laag alweer voor de 15e keer op rij. Met de opbrengst kan TweeVV hopelijk weer veel doen!

De boekenbeurs op 4 november vindt plaats in ’t Laag, in gebouw Collage, Hogeweg 23, 6721 VE Bennekom, van 10.00 tot 16.00 uur. Het eerste uur is de toegang € 2,- , daarna gratis. Het parkeerterrein is bereikbaar via de Kierkamperweg.

Voor meer informatie belt u met Yolanda Mekking, 0317 414543 of mail naar [email protected], ook voor het inleveren van boeken, LP’s (geen klassieke) en cd/dvd’s.

Hogeweg 23, Bennekom

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden