Concert Shanty Zangers Ede in Lunteren

Shanty Zangers in Lunteren
Foto: Ede.nieuws.nl

Vrijdag 3 november en zaterdag 4 november geeft Shanty Zangers Ede een concert voor donateurs, fans en andere belangstellenden. Beide concerten beginnen om 20.00 uur in Zalencentrum Floor, Dorpsstraat 36 in Lunteren.

Shanty Zangers Ede wil er weer een mooi feest van maken tijdens beide concerten bij Floor in Lunteren. Al jaren zijn deze laatste concerten van het jaar het absolute hoogtepunt van alle optredens van dit koor.

Shanty Zangers Ede is een shantykoor van rond de veertig zangers. Ze worden begeleid door het eigen orkest met accordeonisten, fluitist, gitarist en een slagwerker. Het geheel staat onder leiding van dirigent Piet van den Brink.

Kaarten à € 10,- kunt u bestellen bij Henk Brugman, tel. 0318 616560 of via de mail: [email protected] Op de avonden zelf kunt u ook aan de kassa een kaartje kopen maar dan is er wel de kans dat het uitverkocht is. De zaal is open vanaf 19.30 uur.

Nieuwe zangers zijn overigens welkom bij het koor. Houdt u van zingen en wilt u een keer een repetitie op woensdagavond bijwonen? Belt u dan naar genoemd nummer of kijk op shantyzangersede.nl waar alle informatie te vinden is over Shanty Zangers Ede.

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden