Open dag Atelier Anita Ede

Foto: Walter Tjallinks
Foto: Ede.nieuws.nl

Op zaterdag 14 oktober, van 11.00-17.00 uur is er bij Atelier Anita in Ede een open dag, zodat iedereen kan kennismaken met haar creatieve schilderkunst op doek of houten panelen.

Anita van Gessel is een kunstenaar in hart en nieren. Altijd met creatieve mogelijkheden, die zij op elk moment kan omzetten in kunst. Hierdoor ontstaan de mooiste schilderijen in olieverf.

De open dag is een prima gelegenheid om de sfeer te komen proeven in Atelier Anita, aan de Amsterdamseweg nr. 18 (ingang om de hoek, Heuvelsepad tegenover nr. 28) in Ede.

Naast de kunstwerken van Anita kan je ook kennismaken met de diversiteit in kunst van haar cursisten, waarvan het niveau na enige lessen behoorlijk hoog is. Haar lessen bestaan uit het opzetten van het idee van de cursist op doek/hout.

De cursist maakt kennis met verf en materiaalkeuze, welke penselen het beste geschikt zijn voor diverse onderwerpen, kleuren mengen, perspectief en wat de cursist nog meer wilt weten.

Er is tijdens deze dag ook voorlichting aan eventuele aspirant cursisten, waarin door Anita wordt verteld hoe de lessen zich in gezelligheid en vrijheid ontwikkelen, met keuze vrijheid va de cursist in het onderwerp.

Gezelligheid met koffie/thee is een vanzelfsprekendheid tijdens haar lessen, net als bij deze open dag met een drakje-hapje en live-muziek.

Schrijf deze datum in je agenda, maar ben je niet in de gelegenheid om op 14 oktober het atelier te bezoeken, dan staat de deur altijd voor je open op:

Dinsdag van 19.00 – 21.30 uur.

Woensdag van 09.30 – 12.00, 19.00 – 21.30 uur.

Vrijdag van 09.30 – 12.00 uur.

Of maak een telefonische afspraak. Contact via mail of website kan ook.

Atelier Anita.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden