Gezellige Herfstfair in Otterlo voor jong en oud t.b.v. Stichting Ontmoeting

Foto: Ede.nieuws.nl

Voor de derde jaar op rij organiseert comité Barneveld van Stichting Ontmoeting een gezellige tweedaagse Herfstfair. Deze zal gehouden worden op 20 en 21 oktober bij Groencentrum De Bruine Meren in Otterlo.

Op deze geheel overdekte fair is beide dagen van alles te doen en te koop voor jong en oud. Er staan ruim 25 kramen met diverse producten van etenswaren tot leesvoer en van speelgoed tot huishoudartikelen. Beide dagen is er ook een kleedjesmarkt van 10:00-14:00 uur (aanmelden kan via de website).

Op vrijdagavond zal er van 19:00-20:00 uur een veiling worden gehouden. Na afloop is er van 20:00-21:00 uur Moonlightshopping. De deelnemers hebben dat uur speciale aanbiedingen en de organisatie zorgt voor een gratis hapje en drankje. Maak er met ons een gezellige avond van en eet vooraf ook een hapje mee.

Voor kinderen zijn er diverse activiteiten. Er kan o.a. geknutseld worden, er is een speurtocht over de fair en op zaterdag is er van 14:30 tot 15:00 uur een heuse veiling voor kinderen t/m 12 jaar!

Beide dagen is er voldoende (warm) eten en drinken verkrijgbaar, schuif dus gerust bij ons aan!

Meer informatie over de fair, de deelnemers, sponsors, veilingproducten, acties enz. kunt u vinden op onze website www.herfstfairotterlo.nl.

Groencentrum De Bruine Meren.  Apeldoornseweg 93, Otterlo

Geopend:

Vrijdag 20 oktober van 10:00 tot 21:00 uur

Zaterdag 21 oktober van 10:00 tot 16:00 uur.

De toegang is gratis!

www.ontmoeting.org

Schrijf je mee? Door Stichting Ontmoeting comité Barneveld

 

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden