Open Dag Novae Popschool Ede

Op zaterdag 26 augustus van 11:00 tot 15:00 uur houdt Novae Popschool de eerste open dag van het seizoen. De start van het nieuwe schoolseizoen is hét moment waarop veel mensen willen beginnen met muzieklessen.

Organisator Collin Leijenaar legt uit: “Een muziekinstrument bespelen is weer helemaal ‘hip and happening’. We merken dat er veel interesse is om een muziekinstrument te bespelen. Ook merken we dat veel muzikanten die al een instrument kunnen bespelen graag extra coaching en tips willen. Speciaal voor iedereen die interesse heeft om lessen en coaching te krijgen hebben wij deze open dag georganiseerd”.

Tijdens deze proeflesdag maken bezoekers kennis met de docenten en kunnen er gratis proeflessen gevolgd worden. Er worden proeflessen gegeven op drums, cajon, elektrische gitaar, akoestische gitaar, keyboard, piano en zang.

Gratis instrument kado

Iedereen die zich tijdens deze proeflesdag inschrijft voor wekelijks les, krijgt een instrument kado. 

Naast de reguliere lessen kan je bij de popschool ook een korte cursussen cajon, akoestische gitaar, zang, Kids Only zang of bandcoaching volgen. Op zaterdagen zijn er uiteenlopende muziek-, cultuur- en art workshops.

“Novae Popschool is dé plek in Ede en omgeving om muziekles te krijgen. Of je nu een beginnende of gevorderde muziekfreak bent. De popschool is geen saaie, stoffige muziekschool of los docentencollectief, maar een moderne popschool die al meer dan 11 jaar goede, eigentijdse lessen aanbiedt door inspirerende docenten. Onze lesmethodes zijn ‘performance based’; we bieden veel mogelijkheden om samen te spelen in bands of kleine samenstellingen en dit ook live te doen door onze vele evenementen, concerten en festivals die we organiseren. Géén standaard lesmethode maar jouw persoonlijke belangstelling en specifieke wensen staan centraal. En je leeftijd maakt niet uit, iedereen is welkom!” sluit Leijenaar af.

Novae Popschool bevindt zich aan de Hoorn 70 in Ede. Voor meer info, kijk op www.popschool.eu/opendag.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden