Zomer in Gelderland komt op vrijdag 18 augustus naar Ederveen!

Foto:Omroep Gelderland
Foto: Ede.nieuws.nl

Zomer in Gelderland komt naar Ederveen. Van 7 tot en met 25 augustus reist Angelique Krüger met haar crew langs 15 plaatsen in heel Gelderland. Op vrijdag 18 augustus zijn we in het Dorpshuis De Zicht in Ederveen. Publiek is welkom af 17.30 uur voor de doorloop van de tv uitzending. De live uitzending is van 18.20 tot 19.00 uur.

Wat is Zomer in Gelderland?

Zomer in Gelderland is inmiddels een begrip in Gelderland. Drie weken lang staat er elke werkdag van 9.00 uur tot 19.00 uur een Gelderse plaats centraal.

In elk dorp staat een team van 10 mensen klaar om zoveel mogelijk geld op te halen voor het goede doel en om de titel ‘Mooiste plaats van Gelderland’ binnen te slepen. Om zo hoog mogelijk te eindigen moeten ze de opdracht die ze van de radioverslaggever krijgen zo goed mogelijk uitvoeren. We volgen het team de hele dag op radio en internet en in de avond sluiten we af met een live tv-uitzending op een plein. Een jury beoordeelt alles en Angelique Krüger presenteert het geheel. Het wordt een spektakel waarin de inwoners de hoofdrol vervullen! Zomer in Gelderland is van 7 tot en met 25 augustus iedere werkdag te zien om 18.20 uur op tv bij Omroep Gelderland.

Live radio

Overdag is het ook al heel gezellig op het plein. Want dit jaar staat voor het eerst de volledige radiostudio van Omroep Gelderland op de locaties van Zomer in Gelderland. (Dit naast de radioverslaggever die door het dorp loopt en het team volgt.) Kom tussen 9.00 en 16.00 uur bij Rob Kleijs en Eric van den Berg een plaatje aanvragen of schuif aan met een interessant verhaal.
’s Middags komen er ook nog leuke artiesten langs.

Team Ederveen

Aan verenigingen en samenhang dus geen gebrek daar in ’t Ederveense. Nu nog kijken of ze dit ook waar gaan maken, door een fantastische uitzending neer te zetten! Deze 10 toppers gaan het doen:

Omroep Gelderland

 

Meer informatie op: zomer.gld.nl

Volg ons op Facebook.com/zomeringld

En op Twitter: @zomeringld

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden