Cora Otter kandidaat-lijsttrekker voor ChristenUnie Ede

Voor de komende gemeenteraadsverkiezingen zal Cora Otter de lijsttrekker zijn voor de ChristenUnie.

Anderhalf jaar geleden nam ze het stokje als fractievoorzitter over en wat het bestuur betreft mag ze daar komend termijn mee door. Leon Meijer staat als beoogd wethouders-kandidaat op de tweede plaats van de lijst.

De in Bennenkom woonachtige Cora Otter is in Ede de eerste vrouwelijke lijsttrekker bij de ChristenUnie. Sinds 2014 zit ze in de gemeenteraad. Destijds was Jos van Heuveln fractievoorzitter, maar zo’n anderhalf jaar geleden nam Otter die taak over. ,,Dat is heel erg prettig, daardoor rol je rustig in het vak.” Ze heeft zich meer dan bewezen. Met haar niet aflatende ijver voor iedereen die niet automatisch meetelt, haar verbindende kwaliteiten binnen en buiten de raad en haar politieke kwaliteiten om ook daadwerkelijk dingen te bereiken, vindt het bestuur haar zeer geschikt om het ChristenUnie-team ook de komende periode aan te voeren.

Cora Otter

Cora heeft voor de komende verkiezingen het vizier al op scherp staan. Er is al een manifest voor Ede waar de speerpunten in staan, een voorloper op het verkiezingsprogramma. “Net als bij de vorige verkiezingen draait het erom dat iedereen meetelt en waar mogelijk kan meedoen” aldus Otter.

Op de ledenvergadering van 10 oktober zullen de leden stemmen over de voordracht van Cora en de rest van de kandidatenlijst.

 

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden