Kledingbank Ede zoekt nieuwe bestuursleden

Foto: Ede.nieuws.nl

Het huidige bestuur van de Kledingbank is op zoek naar nieuwe bestuursleden om gezamenlijk Kledingbank Ede verder te blijven ontwikkelen en ervoor te zorgen dat continuïteit op de lange termijn gewaarborgd blijft.

Stichting Kledingbank Ede

Kledingbank Ede is in juni 2013 opgericht met als doel mensen in Ede en omgeving die het financieel moeilijk hebben te steunen door het gratis uitgeven van kwalitatief goede kleding. Kledingbank Ede ontvangt overtollige kleding en deze wordt vervolgens verstrekt aan mensen die hiervoor, met tussenkomst van een verwijzende instantie, in aanmerking komen. Met een groot team van enthousiaste vrijwilligers hebben wij in de afgelopen jaren een professionele organisatie tot stand gebracht waarbij eenieder weet wat van hem/haar verwacht wordt.

Meer informatie over Kledingbank Ede is te vinden op www.kledingbank-ede.nl

Wat bieden wij

Bij Kledingbank Ede werk je nauw samen met zeer betrokken en enthousiaste vrijwilligers. Met het werk dat wij doen kunnen we daadwerkelijk iets betekenen voor de maatschappij, en kunnen we een verschil maken voor een grote groep mensen die het tijdelijk financieel moeilijk heeft.

Heb je belangstelling voor deze bestuursfunctie, of wil je meer informatie: neem dan contact op met Karin Dekker, bereikbaar via [email protected] ovv vacature bestuursfunctie

Karin Dekker

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden