Woonpark Veenderhorst nieuw in Veldhuizen

Trebbe
Foto: Ede.nieuws.nl

Binnenkort worden 36 nieuwe woningen in Woonpark Veenderhorst opgeleverd. Het is de tweede en laatste fase van dit nieuwbouwproject in Veldhuizen. Hiermee is in een totale bouwtijd van 1,5 jaar de compleet nieuwe buurt Woonpark Veenderhorst gerealiseerd.

Woonpark Veenderhorst ligt aan de rand van Veldhuizen op de plek waar vroeger de Luynhorstflats stonden. Aannemer Trebbe bouwde voor Woonstede 74 eengezinswoningen en een woontoren met 28 appartementen. De eerste fase bestond uit 38 woningen en een woontoren en werd in 2016 opgeleverd. De tweede fase met 36 eengezinswoningen is in januari gestart en is eind juni opgeleverd. De sleutels worden nu uitgegeven aan de nieuwe huurders. Op 4 juli krijgen de laatste huurders de sleutel van hun nieuwe woning.

Belangstelling

De ontwikkeling van woonpark Veenderhorst werd met belangstelling gevolgd door omwonenden en toekomstige bewoners. Dat ging onder andere via de Facebookpagina die door de uitvoerder van Trebbe van updates werd voorzien. In mei kwam ook groep 6 van basisschool de Rots het bouwterrein bezoeken. De kinderen bekeken de woningen met veel belangstelling en kregen een cursus metselen en tegelen.

Parkje

Als alle huurders een beetje zijn gesetteld, wordt door de gemeente samen met de omwonenden van het park bepaald wat er in het parkje komt. De omwonenden krijgen hierover bericht van de gemeente Ede.

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden