Open Avond dinsdag 21 maart op de Christelijke Hogeschool Ede

Foto: CHE Ede

De Christelijke Hogeschool Ede (CHE) opent op dinsdag 21 maart 2017 haar deuren voor iedereen die kennis wil maken met de opleidingen, docenten en studenten. Bezoekers zijn van 18.30-21.00 uur welkom om sfeer te proeven en vragen te stellen.

De CHE biedt negen voltijd bacheloropleidingen, vijf deeltijd bacheloropleidingen en een Associate Degree, diverse masters, post-hbo’s, trainingen en cursussen op het gebied van Theologie, Zorg & Welzijn, Educatie, Mens & Organisatie en Journalistiek & Communicatie.

 

Tijdens de Open Avond is er een doorlopend programma waarin voorlichting wordt gegeven over studeren op de CHE. Docenten en studenten geven informatie over de opleidingen, de beroepen, de lessen en de praktijk. Op de uitgebreide markt krijg je bovendien informatie over o.a. studiekosten, toelatingseisen en studentenverenigingen.

 

Het bezoekadres van de CHE is Oude Kerkweg 100 in Ede. Meer informatie over de Christelijke Hogeschool Ede is te vinden op www.che.nl of neem contact op per mail: [email protected] of telefoon: 0318-696 300.

 

Aanmelden voor de Open Avond kan via www.che.nl/opendag.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden