Tentoonstelling: Deel je droom, Ede doet er wat mee!

Gemeente
Deel-je-droom-foto

Op maandag 6 maart om 10.30 uur heeft wethouder Johan Weijland en Judith Hopster, directeur Malkander, in het gemeentehuis van Ede de bijzondere tentoonstelling ‘Deel je Droom, Ede doet er wat mee’, geopend.

Malkander heeft vanuit 22 scholen en vier buitenschoolse opvangorganisaties meer dan 2100 dromen ontvangen. Dromen die letterlijk door kinderen en jongeren zijn (op)getekend. Een prachtig en kleurrijk palet, met ontroerende, ernstige, grappige, empathische en innovatieve dromen over de toekomst. Kom ook naar de tentoonstelling en laat je inspireren! De tentoonstelling is te bezichtigen t/m 17 maart.

Thema’s

Tijdens het op 16 november 2016, in Cultura, georganiseerde symposium ‘Deel je Droom, Ede doet er wat mee’, zijn in samenwerking met onder meer de gemeente Ede, verschillende maatschappelijke organisaties en het bedrijfsleven een tiental dromen gerealiseerd. Daarnaast heeft Malkander samen met de Jongerenraad Ede uit de dromen diverse thema’s gedestilleerd. Thema’s die voor Malkander een leidraad vormen voor strategische en beleidsmatige keuzes met betrekking tot haar rol binnen het sociaal maatschappelijke speelveld.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden