PvdA Ede met kandidaat-Kamerlid Marinka Mulder in Ede

De Partij van de Arbeid neemt zaterdag 11 maart deel aan de door de gemeente Ede georganiseerde verkiezingsmarkt op het Oude Kerkplein. Hier kunnen inwoners van Ede meer informatie krijgen over de verkiezingen op 15 maart. De vrijwilligers, wethouder en raadsleden van de PvdA Ede krijgen daarbij steun van het Gelderse kandidaat-Kamerlid Marinka Mulder.

Mulder werkt die dag in Ede ook mee aan NL Doet, de jaarlijkse dag dat de samenleving iets terug doet voor maatschappelijke organisaties en vrijwilligers. Ze zal samen met enkele PvdA-leden op zaterdag 11 maart helpen bij de verbouwing van het Poppodium aan het Kuiperplein. Mulder: “Popmuziek is voor de PvdA een belangrijke kunstvorm in onze cultuur. We kennen belangrijke successen op gebied van pop, urban en dancemuziek. In ons verkiezingsprogramma pleiten we voor meer aandacht voor de breedte van popmuziek en de ontwikkeling van talent en nieuwe aanwas. Lokale zalen als het Poppodium zijn daarvoor onmisbaar. Daarom help ik graag mee.”

Ook fractievoorzitter Raşit Görgülü van de PvdA in Ede steekt voor NL Doet de handen uit de mouwen bij het Poppodium: “Voor een bruisend Ede zijn voorzieningen als het Poppodium onmisbaar. Met deze actie steken we hen een hart onder de riem. Ik vind het mooi om te zien dat het podium zich kan vernieuwen en tegelijkertijd ook letterlijk toegankelijker wordt gemaakt voor jongeren met een beperking door de bouw van een nieuwe lift.” De Partij van de Arbeid is van 10 – 16 uur aanwezig op de verkiezingsmarkt op het Oude Kerkplein. De actie voor NL Doet begint om 12.30 uur bij het Poppodium op het Kuiperplein.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden