Oud en nieuw online vieren met Fortnite toernooi en Escape game event!

Het wordt een bijzonder oud en nieuw, zonder vuurwerk en feestjes. Dat is een uitdaging voor iedereen en daarom hebben de jongeren- en sociaalwerkers van Malkander iets leuks bedacht. “We gaan een Fortnite game toernooi organiseren waaraan jongeren uit heel de Gemeente Ede mee kunnen doen, gewoon thuis vanachter hun Gameconsole.

Op oudejaars dag kunnen gezinnen met jongeren meedoen aan een Escape Room game”, vertelt Jan Baan, jongerenwerker bij Malkander. Hierdoor bieden we jongeren een alternatief voor de afgelaste oud en nieuw festiviteiten.

Op 29 en 30 december kun je thuis meedoen aan de voorrondes van het Fortnite toernooi, waarmee je extra punten kunt verdienen voor in de grote finaleronde op 31 december. “De eerste prijs is een gloednieuwe Playstation 5 met een extra controller. De andere prijzen zullen de komende weken via sociale media bekend worden gemaakt. Volg dus de jongerenwerkers van Malkander via Insta en Snapp.”, aldus Jan. Meld je op tijd aan want vol = vol.

Aan het Escaperoom event kunnen gezinnen met tieners meedoen. Dit event zal plaatsvinden op oudjaarsavond en oudjaarsnacht. Hiervoor is een Escape box nodig die je per gezin kunt bestellen via een speciaal webadres, dat later via verschillende sociale mediakanalen bekend zal worden gemaakt. Deelname kost 20,00 euro en de eerste 100 escape boxen mogen weg voor 12,50 euro per stuk. Hiervan wordt 2,50 euro gebruikt om de escape box ook voor gezinnen, die bij de Voedselbank in Ede komen, beschikbaar te stellen. In de box zitten opdrachten die gelinkt zijn aan online of live gebeurtenissen, waar de spelers tips uit halen en zo verder komen in het spel. De box wordt op 30 december bij je thuis afgeleverd door jonge deelnemers van Project Kansrijk van Malkander. De drie snelste oplossingen verdienen een mooie prijs.

https://www.malkander-ede.nl/over-malkander/nieuws/online-oud-en-nieuw-events.aspx

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden