Op de dag van de ondernemer verrast de Provincie Edese ondernemers met taart

Foto: Gemeente Ede

Op de Dag van de Ondernemer verraste de Provincie Gelderland acht Edese ondernemers met taart. Dit gebeurde tijdens een bijeenkomst met Willemien Vreugdenhil, wethouder Economie.

De provincie Gelderland kreeg van het Europees Comité van de Regio’s de European Entrepreneurial Region (EER) Award. EER is een Europese erkenning voor het ondernemersklimaat in heel Gelderland. Als dank daarvoor deelt de provincie Gelderland taart uit aan de ondernemers in verschillende Gelderse steden, die Gelderland hebben geholpen met het winnen van deze prijs.

“Samenwerken essentieel voor stabiele groei”

Gemeente Ede koos ervoor om de taart uit te reiken aan de voorzitters van netwerkorganisaties BIZ en het Business Netwerk International (BNI), chapter Ede. Deze professionele lokale netwerken werken optimaal samen in het kader van ‘geven loont’. Willemien Vreugdenhil: “Als gemeente Ede vinden we dat een goed georganiseerd zakelijk platform of netwerkorganisatie een belangrijke spil vormt voor de economische en sociale ontwikkeling van onze regio. Het samenwerken van bedrijven is essentieel voor een gezonde en stabiele groei. BNI en BIZ blinken uit in samenwerking. Op deze Dag van de Ondernemer is het extra mooi om jullie hiervoor te bedanken, en met jullie alle Edese ondernemers.”

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden