Dinsdag 23 oktober 2018, Open Koersbalkampioenschap Ede!

Foto: Sportservice Ede

In Sporthal de Vlinder, Hollandseweg 7, 6706 KN te Wageningen wordt op dinsdag 23 oktober 2018 start om 10:00 uur het Open Koersbalkampioenschap Ede.

Aan dit toernooi doen 13 teams mee en +/- 95 deelnemers met een senioren leeftijd of net daaronder. Het toernooi is om 15:45 uur uiterlijk afgelopen, afhankelijk van hoe het toernooi verloopt. Uiterlijk 15.45 uur is duidelijk weten wie er met de titel Kampioen Open Koersbalkampioenschap Ede vandoor gaat.

Koersbal is een leuk en sociaal spel en wordt in teams gespeeld. Het doel is om de bal, waarvan het zwaartepunt niet in het midden ligt, zodanig te sturen dat hij op de gewenste plek op de mat uitkomt. Dit alles om als team zo veel mogelijk punten te verzamelen en te strijden voor de titel.

Het toernooi wordt georganiseerd door Sportservice Ede, in samenwerking met Koersbalgroep Tuindorp en Stichting ViervlakVlinder uit Wageningen.

Het koersbal neemt in populariteit toe. Diverse koersbalgroepen in Ede, Wageningen en Veenendaal verwelkomen graag nieuwe leden. Wie ook graag kennis wil maken met koersbal of daar graag meer informatie over wil hebben kan contact opnemen met Angeline van de Kraats van Sportservice Ede via 06 -51 56 15 21

Sportservice Ede

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden