EMRI Services winnaar categorie Grootzakelijk bij Business Event Ede

Business Event Ede 2018
Foto: Ede.nieuws.nl

Op maandagavond was er in de Reehorst in Ede het jaarlijkse Business Event Er waren drie categorieën, Grootzakelijk, MKB & Detailhandel en Jonge Ondernemers/Onderneming.

Burgemeester Verhulst en wethouder Vreugdenhil reikten de prijzen uit tijdens het Event aan de winnende bedrijven. Ook was wethouder Veltman van cultuur aanwezig.

De winnaar, Grootzakelijk EMRI Services is een bedrijf die generatoren en elektromotoren repareert en al vele jaren in Ede bestaat. Het bedrijf is overgegaan van vader op zoon. Harry Brouwer is met zijn bedrijf de concurrenten in dit Event, transportbedrijf Roseboom uit Ede en Havé verwarming uit Lunteren voorbijgegaan.

Leendert Houweling is de winnaar in de categorie Jonge Ondernemer/Onderneming. Hij opende een natuurwinkel in het centrum van Ede. Zijn specialiteit is het prepareren van dode wilde dieren. De andere genomineerden waren Bij de Toren, eten & drinken en Mijn Fysiopraktijk.

Bij de categorie MKB & Detailhandel was Hotel Sterrenberg uit Otterlo de winnaar. Het bedrijf uit Otterlo won het van Alberts Zeilmakerij uit Ede en Van Camp schoenen & fashion uit Lunteren.

De Rabo Publieksprijs, werd gewonnen door Albers Zeilmakerij.

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden