Viering hoogste punt De Blokken

Foto: Woonstede

De bouw van betaalbare nieuwe huurwoningen in Ede gaat voorspoedig. Woonstede en Schutte bouw & ontwikkeling vierden op 12 juni het hoogste punt van project De Blokken, een duurzaam project aan de Verlengde Blokkenweg.

Als dank voor het goede werk, zorgde Woonstede voor een warme lunch op het bouwterrein. De bouwvakkers zorgden voor een vlag in top. Bij dit project in Ede Zuid, tussen de Verlengde Blokkenweg en de Zanderijweg bouwt Schutte bouw & ontwikkeling in opdracht van Woonstede aan 45 betaalbare huurwoningen.

Het gaat om 26 eengezinswoningen en 19 appartementen. Het ontwerp is van Mies Architecten, bekend van de woningen op Park Reehorst Zuid. De woningen worden gasloos gebouwd en worden voorzien van zonnepanelen. Warm water voor CV en tapwater krijgt men van het groene warmtenet van Warmtebedrijf Ede.

Vele opleveringen Oplevering is naar verwachting in het vierde kwartaal van dit jaar, een periode waarin Woonstede ook de Uitvindersbuurt (29 eengezinswoningen, 24 appartementen), het Zuidplein (25 appartementen) en de Simon Stevinkazerne (40 appartementen) oplevert. In Scherpenzeel wordt nog voor de zomer de Bruinhorsterlaan (14 woningen) opgeleverd, wat een totaal van 177 nieuwe huurwoningen betekent.

Kernhem West B Ook Schutte bouw & ontwikkeling blijft actief in Ede. In opdracht van Lithos bouw & ontwikkeling, het zusterbedrijf van Schutte, worden 29 woningen gebouwd aan de rand van Ede (Kernhem West B). EVD Architecten uit Duiven heeft de taak op zich genomen om de woningen te ontwerpen en vorm te geven. De verkoop is 30 mei van start gegaan. De bouw zal januari 2019 starten.

Woningcorporatie

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden