Kandidaten van Evenwicht Ede

Foto: Ede.nieuws.nl

Foto: Vlnr: Orhan, Toon, Marco. Vlnr onder: Jeroen, Irene, Peter.

Lijsttrekker Irene van de Voort is agrarisch ondernemer en voorzitter van de Bond van Boerderij-Zuivelbereiders. Zij was ook raadslid en heeft haar zetel recentelijk ingeleverd, omdat zij medeoprichter is van Evenwicht. Zij woont in Lunteren.

Toon Kamp is momenteel natuurkundeleraar en vindt het leuk zijn kennis en ervaring als onderzoeker en manager bij grote bedrijven wereldwijd te delen met jonge mensen. Hij was tot voor kort fractievolger in de raad tot de overstap naar evenwicht. Hij woont in Ede.

Jeroen Flantua is IT specialist die zijn eigen bedrijf heeft verkocht en allerlei losse maatschappelijke projecten doet, waaronder nu dus politiek. Ook woonachtig in Ede.

Marco Lokhorst is hovenier en ook agrarisch kennis exporteur. Hij heeft veel van de wereld gezien en kent ook Lunteren op zijn duim. Hij woont nu in Ederveen.

Peter Schouten is gepensioneerd elektrotechneut en al jaren actief in de voetbalwereld. Hij wil graag iets betekenen voor de verenigingen.

Orhan Arslan is raadslid geweest in Deventer, is ook elektrotechneut en heeft gewerkt in het sociaal domein. Hij woont sinds kort in Ede.

Robert van der Marel is onze enige lijstduwer. Hij neemt geen deel aan vergaderingen, maar steunt de partij van harte. Hij is gepensioneerd ondernemer en de drummer van het Shantie koor Ede, met de mooie zeemansliederen.

Samen staan zij voor het sociaal liberale kader van Evenwicht, de partij is open voor iedereen, en zoekend naar de groene nuance. Ze hebben een verkiezingsprogramma opgesteld voor Ede, te vinden op de website van Evenwicht, www.evenwichtdegelepartij.nl, dat tot aan de verkiezingen aangevuld kan worden met issues. De partij is ook actief in Utrecht.

Evenwicht wil de basis van de gemeente op orde, zoals gronden verkopen, vergunningen verlenen, paspoorten verstrekken en scholen bouwen. De basis van de lokale zorg op orde maken en dicht bij de mensen. Ondernemers de ruimte geven door goed te faciliteren. Verder geen discriminatie: oprecht respect voor iedereen.

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden