Prins Florisschool bestaat 40 jaar!

Foto: Ede.nieuws.nl

De Prins Florisschool aan de Catharindaal in Ede bestaat deze zomer 40 jaar!!

Deze bijzondere gelegenheid willen de leerlingen, ouders en de leerkrachten niet zomaar voorbij laten gaan. De voorbereidingen voor een prachtige feestweek met o.a. een sponsorloop, een markt en andere verrassende activiteiten zijn in volle gang.

Bij zo’n mooi jubileum hoort een duurzaam cadeau waar alle kinderen samen gebruik van kunnen maken.

Als buurtbewoners kent u vast allemaal het trapveld op de foto. Dagelijks maken kinderen uit de hele buurt en van de Prins Florisschool hier met veel plezier gebruik van.

U kunt u voorstellen dat het trapveld door 40 jaar intensief gebruik kaal en snel nat en modderig is geworden.

Wat zou het fantastisch zijn om hier een prachtig veld van te maken dat bij alle weersomstandigheden bespeeld kan worden door alle kinderen uit de wijk.

In samenwerking met de gemeente Ede en EdeDoet willen we een duurzaam kunstgrasveld realiseren. Hiervoor vragen we ook uw medewerking.

Op 15 februari krijgen 30.000 inwoners van Ede een waarde cheque van €7.50 van Ede Doet in hun brievenbus. Hiermee kunnen buurtinitiatieven worden gefinancierd. Wilt u uw bon doneren aan het initiatief voor het opknappen van het trapveld van de Prins Florisschool via EdeDoet.nl https://ededoet.nl/activityDetails.php?id=468?

Petra Streutker

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden