Bewust Onderwijs zoekt leerkrachten – infoavond 30 jan 2018

Foto: Ede.nieuws.nl

De spirituele school IBBO Barnsteen zoekt docenten en andere begeleiders. We zoeken helpende handen bij het basisonderwijs, liefdevolle leerkrachten met PABO en betrokken, enthousiaste docenten voor het Voortgezet Onderwijs.

De school in Ede houdt een informatieavond op dinsdag 30 januari 2018 om 20 uur. IBBO staat voor Ik Ben Bewust Onderwijs. De school voor basis- en voortgezet onderwijs is erkend door de inspectie. Ons fijne team zoekt aanvulling. Ook nieuwe kinderen zijn van harte welkom!

IBBO Barnsteen is een kleinschalige school voor kinderen van 4 tot 18+ jaar. Er werken begeleiders die uitgaan van de behoeftes van het kind. Vaak kinderen en begeleiders die in een gewone school snel overprikkeld raken, hooggevoelige kinderen en volwassenen.

IBBO Barnsteen is een particuliere school. De begeleiders werken vanuit passie, betrokkenheid en enthousiasme op vrijwillige basis. Hierdoor is het schoolgeld voor de kinderen slechts 160,- per maand.

Ben je voor jouw kind benieuwd naar het onderwijs dat wij aanbieden? Wil je graag met kinderen of jongeren werken of stage lopen? Heb je een PABO diploma of ben je hier mee bezig? Ben je thuis, werkzoekend of gepensioneerd docent, en heb je een passie om met onderwijs en kinderen of jongeren om te gaan? Wil je een creatieve of muzikale workshop aanbieden? Of ben je gewoon benieuwd naar de activiteiten van de school?

Kom naar de informatieavond op dinsdag 30 januari 2018, start om 20 u. Meld je aan, dan ontvang je een routebeschrijving.

Tijdstip: 20-22 uur Adres: Horalaan 5 in Ede, gebouw 6 (terrein Karakter).

Voor meer info of aanmelding: Petra Kaizer, 0318-623319, [email protected]

Kijk ook bij www.ibbo.eu of www.facebook.com/ibbobarnsteen of www.bewustede.nl

Horalaan 5 (G6)

School IBBO Barnsteen (gebouw 6 terrein Karakter)

Ede

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden