Informatiebijeenkomst Herenboeren Ede: grip op je eigen eten!

Foto: Ede.nieuws.nl

Meer grip krijgen op je eigen eten? Kom naar de bijeenkomst van Herenboeren Ede op 23 augustus om 20.00 uur in het raadhuis in Ede. Herenboeren Ede is op zoek naar mensen die gezamenlijk, door een coöperatie te vormen, eigenaar willen worden van een boerenbedrijf.

Deze boerderij zal voor de leden van de coöperatie verschillende soorten groenten, fruit, aardappels, granen, eieren en vlees produceren. Dat gebeurt zo natuurlijk mogelijk zonder dat er gebruik gemaakt wordt van kunstmest en chemische bestrijdingsmiddelen. Een professionele boer met ervaring in natuur inclusieve landbouw, voert de werkzaamheden in opdracht van de coöperatie uit. Er zijn ongeveer 200 huishoudens nodig om de boerderij te kunnen realiseren. Doet u ook mee?

De eerste Herenboerderij is in 2016 in Boxtel van start gegaan. Het zou fantastisch zijn als Ede de tweede gemeente wordt met een Herenboerderij. Op woensdag 23 augustus om 20.00 uur vindt een informatiebijeenkomst over de Herenboerderij plaats in het Raadhuis, Bergstraat 4 in Ede. Aanmelden voor de bijeenkomst kan via [email protected] U bent van harte welkom. Meer informatie over de Herenboerderij leest u op eetbaarede.nl/herenboerenede.

Woensdag 23 augustus 2017,

20:00 tot 22:00 uur

Bergstraat 4, Ede

Schrijf je mee? Nieuws

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden