112

Man uit Ede aangehouden voor inbraak in Geldermalsen

Foto: Ede.nieuws.nl

De politie heeft in de nacht van dinsdag 16 mei drie verdachten aangehouden op verdenking van inbraak bij een winkel aan de Geldersestraat in Geldermalsen. Agenten konden snel optreden dankzij meldingen van omwonenden.

Rond drie uur kreeg de meldkamer meerdere meldingen over een inbraak bij de winkel. Er ging een alarm af en getuigen zagen mensen weglopen met spullen. De melders gaven naast een signalement ook informatie over de richting waarin de personen waren verdwenen. Verschillende politie-eenheden gingen ter plaatse.

Twee agenten zagen een auto rijden en vonden het rijgedrag verdacht. Ze gaven de bestuurder op de N833 in Culemborg een stopteken. In de auto zaten drie mannen, een 34-jarige man uit Ede, een 28-jarige man uit Rhenen en een 31-jarige man uit Alkmaar. De mannen voldeden aan het signalement. Ze zijn aangehouden en naar het politiebureau gebracht.

In de buurt van de winkel vonden agenten koffiemachines die vermoedelijk zijn weggenomen tijdens de inbraak. De politie doet onderzoek naar de zaak.

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden