112

18-jarige snorfietser uit Ede aangehouden met inbrekersgereedschap bij zich

Foto: Ede.nieuws.nl

Op vrijdagmiddag 12 mei hebben agenten op de Verlengde Arnhemseweg in Ede een snorfietser proberen aan te houden, omdat deze een veel te hoge snelheid had.

Dit bleek uit de videosurveillance die de agent op dat moment aan het uitvoeren waren. Een agent probeerde met een stopteken de snorfietser aan te houden, echter deze ontweek de agent en ging ervandoor.

Ook werd vanuit de videosurveillance auto, met zwaailicht en sirene, duidelijk gemaakt dat de snorfietser moest stoppen. Hij bleef echter proberen om aan de politie te ontkomen. De man gooide ook nog een breekijzer van zich af. Kort daarna besloot hij toch te stoppen.

De agenten troffen bij de 18-jarige snorfietser uit Ede schroevendraaiers aan. Samen met het weggegooide breekijzer was dit voldoende om de man aan te houden voor het in bezit hebben van inbrekersgereedschap.

De man bleek verder niet in het bezit van een geldig legitimatiebewijs. Ook vond de man uit Ede het nodig één van de agenten te beledigen. Voor al deze feiten, en het overschrijden van de snelheid en het negeren van het stopteken, krijgt de man proces-verbaal.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden