112

Politie zoekt getuigen van voorvallen op 6 december in Wekerom

Foto: Politie Ede

WEKEROM- Wijkagent Andries Boerendans roept getuigen op via zijn Instagram account, over twee voorvallen in Wekerom. Bij beide incidenten waren drie mannen betrokken.

Voorval op 6 december

Tussen 06.15 en 06.30 uur- aan het Hoevereind in Wekerom werd een bewoner wakker van geroezemoes en geritsel afkomstig vanuit de tuin van één van zijn buren. De bewoner belde direct zijn buurman, maar die bleek niet thuis te zijn. Toen is de melder vervolgens snel naar buiten gegaan en toen zag hij drie voor hem onbekende mannen met een fiets lopen, die later uit de schuur bleek te zijn weggenomen. Bij aanroepen vluchtten de mannen, die van schrik de fiets achterlieten. Een uitgebreide zoektocht van de politie leverde helaas niks meer op.

Voorval twee

Even later, rond 07.30 uur, werden er door een andere melder drie mannen op De Ring in Wekerom gezien die tussen de aldaar geparkeerde voertuigen stonden. Men was mogelijk uit op de inhoud van een bedrijfs-bus. Helaas werd op dat moment niet naar alarmnummer 112 gebeld, en zijn de personen later – zonder dat er wat werd weggenomen – vertrokken.

De wijkagent zoekt getuigen via Instagram en camerabeelden, en stelt de vragen: “Heeft u op zondag 6 december vroeg in de morgen ook drie verdachte personen in Wekerom gezien? Heeft u hier camerabeelden van? Laat het ons weten! Wat we tot nu toe weten, is dat de personen capuchons droegen.

Tot slot: als u iets verdachts ziet; bel dan naar 112”.

Bericht via Instagram Wijkagent Andries Boerendans.

Informatie over dit incident kan doorgegeven worden op 0900-8844 of anoniem via 0800-7000. Camerabeelden kunnen worden geüpload via politie.nl. Vermeld daar dan het volgende kenmerk bij: PL0600 2020578040

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden