112

Ernstig ongeval op de Postweg in Lunteren Update: De politie heeft rond half acht laten weten dat het 19-jarige slachtoffer is overleden

Op de Postweg net even buiten Lunteren heeft een ernstig ongeval plaats gevonden. Update: De politie heeft rond half acht laten weten dat het 19-jarige slachtoffer in het ziekenhuis aan haar verwondingen is overleden

Bij de 112 meldkamer kwam rond 15.18 de melding binnen van het ongeval. De ambulancedienst, politie en brandweer waren snel op de plaats van het ongeval.

Een jongedame op de fiets is toen ze een afrit afreed en de Postweg op fietste door een auto geschept. Het slachtoffer belandde na de aanrijding met haar fiets in de greppel naast de weg.

De politie en ambulancedienst is met hoge spoed ingezet, even later is ook een traumateam ingevlogen. Het slachtoffer is per ambulance met begeleiding van de trauma arts naar het ziekenhuis gebracht.

Update:
De politie heeft rond half acht laten weten dat het 19-jarige slachtoffer in het ziekenhuis aan haar verwondingen is overleden.

De politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval.

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden