112

Kom brandweer Ede-Centrum ervaren en beleven

Foto: Ede.nieuws.nl

Brandweer Ede-Centrum organiseert op dinsdag 6 februari vanaf 19.30 uur een wervingsavond op de kazerne aan de Breelaan 4. Deze avond is speciaal bedoeld voor inwoners van het centrum van Ede die hun brandweerploeg willen versterken.

“Bij onze kazerne aan de doorgaande weg hangt een groot wervingsspandoek. Ook de flyers die zijn verspreid door de jeugdbrandweer laten zien dat wij versterking zoeken”, zegt Martin van der Poel. Hij is enthousiast. “We hebben al reacties ontvangen van potentiële nieuwe collega’s. Heb jij ook interesse, dan ben je van harte uitgenodigd om dinsdagavond erbij te zijn.”

“We gaan tonen wat we doen en wat er wordt verwacht van jou als brandweercollega. Het wordt geen informatieavond waarbij je achterover kunt leunen, want wij gaan jou laten ervaren of ons vak bij je past”, vervolgt Martin. “Als je onze ploeg komt versterken, dan kies je voor een nieuwe uitdaging die waardering oplevert en waarmee je in teamverband bijdraagt aan de veiligheid van stadsgenoten.”

MELD JE AAN

Kun je niet wachten tot de wervingsavond en heb je nu al interesse? Bel dan Pouwke Jongbloed op 088 355 59 54 of mail naar [email protected].

Roel Tomassen

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen