112

In Bureau GLD wordt door de politie aandacht gevraagd voor een zaak die plaatsvond in Lunteren

Foto: Ede.nieuws.nl

Vanmiddag is op Omroep Gelderland het programma Bureau GLD te zien. In de uitzending wordt aandacht gevraagd voor een zaak die plaatsvond in uw gemeente.

Om 17.20 uur start het programma. Bureau GLD is het opsporingsprogramma van Omroep Gelderland. Samen met politie en justitie wordt de kijker wekelijks opgeroepen mee te denken over kleine en grote criminaliteit in Gelderland. Door het programma zijn al veel misdrijven opgelost.

Zo’n één op de drie zaken levert zulke goede informatie op dat de politie verder kan met het onderzoek. Marèl van Steenbergen presenteert het programma, samen met Ben van Ingen Schenau, Paul Koetsier en Esther Naber van politie. De uitzendingen zijn ook terug te vinden op YouTube.

De volgende zaak zal aan bod komen:

Lunteren, overval Albert Heijn

Op donderdag 19 oktober 2017 werd in de avond een overval gepleegd op de plaatselijke Albert Heijn. Het betroffen twee jonge onbekende overvallers die bivakmutsen droegen en een mes bij zich hadden. In de uitzending verschillende vragen, en signalementen van de overvallers.

(BVH nummer: 2017485584)

Heeft u tips? Neemt u dan contact op met de politie via de opsporingstiplijn: 0800-6070 of via Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000.

Met vriendelijke groet,

Team Burgernet Oost-Nederland

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden