112

Update: Vermiste Edenaar Koos Brouwer is gevonden

Foto Politie Koos Brouwer
Foto: Ede.nieuws.nl

De vermiste Edenaar Kees Brouwer is weer terecht, dat schrijft zijn zoon op Facebook. Hoe het met de man is, dat is nog niet bekend, wel dat hij in leven is.

Na de zoektocht op Koos Brouwer (49) van woensdagavond door familieleden en buurtbewoners is nog steeds geen spoor gevonden van de Edenaar.

Koos is sinds 11.00 uur woensdagmorgen spoorloos nadat er voor het laatst iets van hem werd vernomen bij de apotheek op de Stadspoort tussen de Edese wijken Maandereng en Rietkampen. De politie en brandweer is woensdagavond nog bezig geweest om een singel te controleren omdat er in het water een lichtje te zien was, mogelijk van een fietslamp.

De zoekactie leverde niets op. Koos Brouwer is rug-patiënt, hartpatiënt, longpatiënt en slecht ter been. Hij heeft een bruine ribjas aan en een spijkerbroek. Mogelijk is hij vertrokken op een te kleine zwarte Batavus Old Dutch fiets, schrijft zijn zoon op Facebook.

Wie meer weet over waar Koos Brouwer momenteel is of waar hij naar 11.00 uur is geweest, wordt gevraagd contact op te nemen met de politie via deze link.

Bij Spoed 112

Geen spoed: 0900-8844

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden