112

In de nacht van vrijdag op zaterdag een aanrijding op Rijksweg N224 bij Ede met meerdere gewonden

Foto: Chris Ouboter
Foto: Ede.nieuws.nl

Bij de hulpdiensten kwam in de nacht van vrijdag op zaterdag om 1.54 uur een melding binnen van een aanrijding tussen een vrachtwagen en twee personenauto’s op de kruising van de N224 en A30 in Ede.

Er werden door de hulpdiensten drie ambulances en een brandweervoertuig ingezet. Bij aankomst van de hulpdiensten bleek het om meerdere gewonden te gaan. Één persoon moest door de brandweer bevrijd worden uit een auto.

Door de aanrijding op de kruising van de oprit A30-N224 van twee personenauto’s is er één van de auto’s tegen de vrachtwagen gebotst die net de A30 af kwam rijden. De ravage was groot.

De gewonden zijn door de ambulancedienst naar het ziekenhuis gebracht. Bij de personenauto’s zou het om 7 personen gaan, bij de vrachtwagen die er bij betrokken raakte om twee personen die niet gewond zijn geraakt.

De toedracht van het ongeval wordt door de politie onderzocht. Er werd daartoe onder andere uitgebreid onderzoek gedaan door de verkeersspecialisten van de dienst Verkeer Ongevallenanalyse. De N224 was vanuit de richting Ede, gedurende de afhandeling van het ongeval, afgesloten voor doorgaand verkeer.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden