Recordaantal medailles DOK

Foto: Ede.nieuws.nl

Voor CGV DOK was dit weekeinde het drukste weekeinde. Op diverse plaatsen wisten de DOK-turners maar liefst vijfenveertig medailles te veroveren.

DOK reisde met de rhönrad leden af naar Wildervank (Groningen). Van de 20 deelnemers wonnen 17 DOK-turners een medaille.

Goud was er voor Yara van der Molen, Davine Kuiper, Marije Hamminga, Laura Kooiker, Noor de Nijs en Kayleigh Duursma.

Het zilver werd omgehangen bij: Naomi de Vries, Mei-Yu van Bruxvoort, Catherine van Eck, Sharona van der Biezen, Esmee Tombroek, Majdouline el Bouhlali, Charlotte van Doorn en Esther de Jong. Tenslotte wonnen Gerdien Jansen, Rozemarijn Gommer en Roxy Thomas.

In Beneden Leeuwen stond de tweede plaatsingswedstrijd van de 6e divisie op het programma. Ook hier veel medailles voor DOK.

Goud was er voor Melissa Heij, Marith Jacobs en Elise Dekkers.

Het zilver ging naar Jeanine van der Waal en Laura Wolters. De bronzen medailles waren voor Rachel Streuper en Veerle Schoester.

De trampolinespringers hadden de twee plaatsingswedstrijd in Apeldoorn. Ook hier successen voor Dokker Serra Suurendonk. Zij won het goud, Hannah Kooiker en Daraleine Schaap zilver.

Bij het synchroon springen (met twee springers tegelijk) was er een gouden medaille voor Hannah Kooiker en Elke Vermij.

De DOK heren reisden af naar Harderwijk. Daar stonden de toestelfinales op het programma.De heren hadden zich door voorwedstrijden al weten te plaatsen voor deze finale.Alle heren van DOK hadden een plek in de finale weten te bemachtigen.

Negen heren konden medailles verdienen en acht heren is dit ook één of meerdere keren gelukt.

Lars Balint en Sam Onnink wonnen beiden vier medailles. Lodewijk Waanders won er 3, twee medailles gingen naar Robbin Kruizinga en Julian Schimmel, Jip Koudijs, Ramon de Zeeuw en Tim Terpstra wonnen er alle drie eentje.

Bron en foto’s Dok.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden