18 medailles voor DOK!

Foto: Ede.nieuws.nl

Op zaterdag 3 maart ging de christelijke vereniging DOK uit Ede op pad naar Arnhem. De eerste plaatsingswedstrijd van de 5 e en 6 e divisie stonden op het programma in Sporthal de Laar. De eerste keer jezelf meten met de concurrentie is altijd spannend, iedereen heeft hard getraind en is dat dan genoeg?

Het bleek ruimschoots voldoende te zijn.
In de eerste ronde was er goud voor Laura Wolters, Rachel Streuper en Valesca Adriaens. Zilver werd er om de nek van Demi Heij en Daphne Knijff gehangen. Brons werd er gewonnen door Crista Terpstra en Liz van Wirdum. Zeven keer raak dus voor DOK.


De tweede ronde werd beloond met een bronzen medaille voor Isa Smits. Ook in ronde drie was het weer zes keer raak. Dit keer ging het goud naar Fen Klinckenberg.
Tweemaal zilver voor Marlou Kruizinga en Corinda Jansen. De bronzen plakken waren voor Jeanine van der Waal, Eva van Wijngaarden en Iris van Markesteijn.
De turnsters van blok vier turnden ook mooie en stabiele oefeningen. Nu won de jarige Sianna van Leeuwen het goud, net als Bodil Zwart. Sharon van der Ziel werd tweede met prachtige oefeningen.

Brons was er voor Sophie van Roekel.
Mooi om te zien dat het harde werken van de turnsters wordt beloond. Niet iedereen behaalde een medaille en niet iedereen had perfecte oefeningen maar gelukkig hebben alle dames over drie weken een nieuwe kans.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden