Zwemmen is een feestje met deze activiteiten in de kerstvakantie!

Foto: De Peppel

Ede – Wie gaat het vaakst en snelst van de interactieve glijbaan, feesten met lichten en muziek, zwemmen als een zeemeermin. Elke dag even samen met de (klein)kinderen zwemmen. Veel fun, waterpret en lol voor iedereen t/m 17 jaar tijdens recreatief zwemmen. Gratis kennismaken met banenzwemmen en aquasporten. Komende kerstvakantie is een bezoek aan Zwembad de Peppel echt de moeite waard.

 Voor ouders en kinderen zijn er elke dag speciale familiemomenten. Tijdens het familiezwemmen is er plaats voor maximaal 30 personen. Kortom de glijbaan, bubbelstrook en het recreatiebad bijna exclusief voor de eigen familie. Familiezwemmen is op weekdagen van 11.00 – 14.00 uur. Zaterdag van 11.00 – 16.00 uur. Zondag van 10.00 – 14.00 uur.

Iedereen t/m 17 jaar én met een zwemdiploma kan deze kerstvakantie samen met vrienden en vriendinnen waterpret maken. Elke dag is er een andere activiteit. Survival, Waterpolo, Zeemeermin zwemmen, Aquadisco, Glijbanenrace. Variatie genoeg voor iedereen. Recreatief zwemmen is elke dag van 14.00 – 17.00 uur.

In het weekend van 2 en 3 januari kan iedereen het jaar sportief starten. Banenzwemmen is dat weekend gratis en ook de aquasporten Floatfit en Aquarobics worden gratis aangeboden.

Aanmelden voor familiezwemmen en de aquasporten is noodzakelijk: 0318 – 47 97 35.

Kijk voor alle details op www.zwembadede.nl

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen