Voice Kid Sammie repeteert met De Westhoffkids

Foto:M.Bergman
Foto: Ede.nieuws.nl

Afgelopen vrijdag kwam Sammie van The Voice Kids naar Lunteren toe om te repeteren voor het grote evenement “Westhoffkids meets The Voice Kids” dat op zaterdag 13 mei in Ede gaat plaatsvinden.

Dan verzorgen verschillende Voice Kids kandidaten in samenwerking met kinderkoor De Westhoffkids uit Lunteren een bijzonder optreden. Van The Voice Kids zullen Sezina, Sammie, Charlotte en Britt optreden tijdens dit evenement. Het optreden zal plaatsvinden in congrescentrum Belmont aan de Goorsteeg te Ede.

Sammie kwam even langs om kennis te maken met de Westhoffkids en met Maikel Bergman, de organisator achter dit evenement. Dit is inmiddels al weer het derde Voice Kids evenement dat hij organiseert. De kinderen van De Westhoffkids verheugen zich enorm op dit evenement, en vonden het dan ook erg leuk om Sammie alvast even te mogen zien en horen zingen.

Tijdens het concert zullen alle Voice Kids verschillende solo’s zingen, maar ook samen optreden met De Westhoffkids. In de pauze krijgen kinderen uit het publiek de gelegenheid om een handtekening aan hun favoriete Voice Kid te vragen.

Alle informatie over dit evenement vindt u op de website van het kinderkoor: www.westhoffkids.nl. Op dit moment is er nog plek voor enkele kinderen van 6 tot 12 jaar bij het kinderkoor. Deze kunnen zich aanmelden bij het Westhoffhuis of via www.westhoffkids.nl

Kaartverkoop

De kaartverkoop voor het Voice Kids concert is gestart. Kaarten zijn te bestellen via de website van het kinderkoor: www.westhoffkids.nl   Entreeprijzen voorverkoop: 7,50 voor volwassenen en 3,50 voor kinderen t/m 12 jaar.

Foto en verhaal Maikel Bergman.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden