Drie redenen waarom jij je hardloopschoenen mee moet nemen op vakantie

Runnersworld Ede
Runnersworld Ede
Foto: Ede.nieuws.nl

Neem jij jouw hardloopschoenen mee op vakantie? In onze blog geven we drie redenen waarom jij tijdens je vakantie jouw dagelijkse hardlooprondje moet blijven maken!

Ontdek nieuwe plekken
Tijdens je vakantie zal je waarschijnlijk al diverse toeristische hotspots bezoeken met de auto of de fiets maar het is nog leuker om de omgeving rondom jouw vakantieverblijf hardlopend te ontdekken. Je spot niet alleen de mooiste plekken waar je niet met de auto bij kunt komen maar je blijft ook nog eens lekker in vorm. Na je run zal je extra relaxed aan het zwembad kunnen liggen.

Sightseeing tour
Ga jij deze zomer op citytrip? Je kunt dan de bekende sightseeing bussen nemen zodat je alle highlights van de stad zult zien. Maar je kunt ook al hardlopend de stad verkennen. Bepaal van tevoren langs welke plekken je wilt lopen of neem een kaart van de stad mee en bepaal je route ter plekke.

Lokaal hardloopmaatje
Hardlopen werkt verbindend en is een sociale bezigheid. Wanneer je tijdens jouw vakantie een rondje aan het hardlopen bent zal je vast en zeker lokale hardlopers tegenkomen. Begroet ze vriendelijk en vraag ze welke stukken je zeker moet hebben gezien. Zij lopen daar natuurlijk vaker en kennen alle ins en outs van de omgeving. Maak daar gebruik van en je zal de mooiste plekken tegen komen!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen